Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Investment Banking

Investment Banking

SEB er en fullservice investeringsbank som tilbyr deg rådgivning og finansiering på tvers av alle produkter og kundesegmenter. Vi er anerkjent som en av de ledende nordiske bankene innen Investment Banking.

Med en lang og dokumentert merittliste tilbyr vi våre kunder et enkelt inngangspunkt til Norden. I tillegg til de nordiske landene er vårt team på nærmere 400 fagfolk også representert i Frankfurt, London, Asia og New York.

Vi har spesialister og tankeledere – som spenner over sektorer som industri, helse, bioteknologi, energi, infrastruktur, TMT og eiendom. SEB Investment Banking er også kjent som pioneren innen grønn og bærekraftig finansiering.

Fire kompetanseområder

Vår investeringsbank består av Corporate Finance inkludert Corporate Finance Growth, Equity Capital Markets, Equities inkludert Research, Sales & Trading og Prime Finance, Debt Capital Markets og Corporate Loans.

Våre Corporate Finance & Equity Capital Markets-avdelinger er markedsledende innen rådgivningstjenester for både inngående og utgående nordiske fusjoner og oppkjøp, samt aksjekapitalmarkedstransaksjoner. Med Corporate Finance Growth spenner utvalget av selskaper dekket fra M&A og finansieringsperspektiv fra VC, raskt voksende small og mid caps til large caps og private equity.

Et av de ledende meglerhusene

Vår Debt Capital Markets og Corporate Loan advisory avdeling er et av de ledende meglerhusene i Norden. Vi gir råd, arrangerer, strukturerer og utfører en rekke gjeldstransaksjoner, inkludert obligasjoner, finansiering av bedriftsoppkjøp, generell bedriftsrefinansiering.

Vårt Equites-team har et historisk og sterkt fotavtrykk med en kundeliste som inkluderer mange av verdens ledende fondsforvaltere, forsikringsselskaper, investeringsselskaper, hedgefond og utstedere. Vårt omfattende tilbud inkluderer alt fra selskapsundersøkelser og strategiske analyser til utførelse. Ingen annen bank representerer så mange investorer i nordiske verdipapirer, og vi har kunder i hele Skandinavia, Europa og USA. Vi fungerer som market maker for aksjerelaterte derivater i Sverige, Danmark, Finland og Norge.

For å støtte din kapitalmarkedsinvestering tilbyr vi topprangerte uavhengige undersøkelser, analyser, rådgivning, utførelse og handel.