Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

En kraftkilde for bærekraftige løsninger

Vårt tilbud med et sterkt fokus på bærekraft

Verden har felles utfordringer, og som bank kan og vil vi være en del av løsningen. Gjennom ansvarlig rådgivning og innovative løsninger støtter vi våre kunder slik at vi sammen bidrar til en bedre verden.

Vi har en sterk ambisjon om å bidra til bærekraftig utvikling, og vi dedikerer oss til å støtte våre kunder i transformasjonen mot en lav-karbon-økonomi. Vi er overbevist om at selskaper som innlemmer bærekraftsperspektiver i sin virksomhet, er mer vellykkede på sikt.

#1
Allerede i 2008 opprettet vi Verdensbankens første grønne obligasjon. 10 år senere var vi først ute igjen da vi introduserte verdens første blå obligasjon for å redusere forurensning og beskytte det følsomme vannmiljøet i Østersjøen.
357 000
SEBs andel av eiendelene finansiert av vår grønne obligasjon resulterte i en reduksjon av CO2-utslipp tilsvarende rundt 357 000 tonn i 2021.
58,5 milliarder
Globale bærekraftige obligasjoner tegnet av SEB i 2021, SEK.