Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Equity Capital Markets

SEB er Nordens ledende rådgiver og tilrettelegger innenfor Equity Capital Markets, og vår unike posisjon i markedet gjør oss til den beste partneren for både selskaper og eiere som ønsker å gjøre egenkapitaltransaksjoner. Våre eksperter rådgir på alle typer egenkapitaltransaksjoner på børs, herunder børsnoteringer, emisjoner, salg av større aksjeposter og tilbakekjøp av aksjer. 

Equity Capital Markets teamets ekspertise

SEB’s Equity Capital Markets team strukturerer, arrangerer og gjennomfører egenkapitaltransaksjoner primært på de nordiske børsene. I løpet av de siste 20 årene har SEB gjennomført over 500 egenkapitaltransaksjoner på børs til en verdi av mer enn 125 milliarder Euro.

Gjennom våre aksjemeglere dekker vi et bredt spekter av investorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, England, USA og kontinental Europa, noe som sikrer den beste plasseringskapasiteten for Nordiske aksjer. Samtidig dekker SEB’s høyt anerkjente aksjeanalytikere mer enn 320 nordiske selskaper. Sammenholdt vil SEB sikre at alle egenkapitaltransaksjoner vil være vellykkede, samt at transaksjonene blir lagt merke til i markedet.