Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Personvern

SEB er blant annet gjennom lov og forskrift pliktig til å innhente omfattende informasjon om våre kunder.

Vi behandler kun dine personopplysninger for bestemte formål og når vi har et rettslig grunnlag for å gjøre det. Den vanligste grunnen til hvorfor vi behandler dine personopplysninger er for å dokumentere, administrere og oppfylle avtaler med deg som kunde. 

Personopplysninger som registreres i SEB skal vi i hovedsak motta direkte fra deg som kunde. Dersom vi ønsker å innhente opplysninger som ikke er nødvendige for ivaretakelse av avtaleforholdet, vil du bli informert om at det er frivillig å gi fra seg opplysningene og hva de eventuelt vil bli brukt til.

Personvernspolicy for Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) Oslofilialen

Vi behandler alltid den informasjonen som våre kunder overlater oss på en forsiktig og ansvarlig måte. I vår personvernpolicy forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysningene dine. Den beskriver også hvilke rettigheter du har mht. personopplysningene dine.

Rett til innsyn

Du kan bestille innsyn i personopplysningene som banken har lagret om deg. Det som rapporteres vil kun være personopplysninger som Skandinaviska Enskilda Banken (publ) Oslofilialen er anvarlig for. For å få tilgang til dataene, benytter vi bankens søkefunksjoner. Dersom din henvendelse gjelder innsyn i personopplysninger relatert til våre kredittkort, ber vi deg om å kontakte sebkort@seb.se.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende dine personopplysninger kan du gjerne kontakte oss.

Personvernombud

Vårt personvernombud kan kontaktes på personvernombud@seb.no 

Personvern og våre kredittkort

Har du spørsmål rundt noen av våre kredittkort er kontaktadressen kundeservice@sebkort.no