Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Corporate Finance

Spesialistrådgivning og ekspertise

Innenfor Corporate Finance tilbyr vi rådgivningstjenester knyttet til fusjoner og oppkjøp og kapitalmarkedstransaksjoner inkludert børsnoteringer og kapitalinnhentinger. 

Som kunde hos oss kan du forvente å forholde deg til et svært erfarent, kunnskapsrikt og dedikert team. Vi er en del av et nordisk corporate finance team bestående av ca 150 personer i de nordiske landene og Tyskland og våre kunder består hovedsakelig av selskaper og investorer som gjør transaksjoner i det nordiske markedet. Vårt nordiske team består av en rekke sektoreksperter og vi har opparbeidet en posisjon som en ledende aktør innen finansiell rådgivning i Norden og har holdt denne posisjonen over tre tiår.  

Fusjoner og oppkjøp

Som den ledende rådgiveren for nordiske transaksjoner har vi gjennomført mer enn 500 transaksjoner til verdier over NOK 2,000 milliarder det siste tiåret.

Vi har lang erfaring med komplekse transaksjoner, inkludert fusjoner, oppkjøp i private og børsnoterte selskaper og salg av selskaper.

Kontakt oss

Andreas Holdø
Head of Corporate Finance
andreas.holdo@seb.no