Bedrifter og institusjoner

Kontakt oss

Sentralbord: 22 82 70 00

Henvendelser om kredittkort, se utfyllende kontaktinformasjon her:
Alle telefonnumre og adresser

Partnere i bærekraftig transformasjon

I SEB har vi som mål å være i forkant innen bærekraftig finans. Sammen med våre kunder går vi over til mer bærekraftige forretningsmodeller ved å tilby innovative produkter, tjenester og råd som hjelper å sette kapital i arbeid på en bærekraftig måte.

SEB er en ledende nordisk leverandør av finansielle tjenester og kan tilby et heldekkende spekter av tjenester rettet mot næringsliv og institusjonelle kunder.

I Norge har SEB vært til stede siden tidlig på 1900-tallet, da vi sammen med våre eiere finansierte oppstarten til bedrifter som i dag er blant Norges største konsern. Ved å være en god rådgiver og bygge langsiktige relasjoner, skaper vi gode forutsetninger for våre kunder i å nå sine mål. Vi er stolte over å ha spilt en rolle i å hjelpe så mange bedrifter i våre hjemmemarkeder i å utvikle seg og vokse.

Gjennom over 150 år har vi vært med på å utvikle våre kunders behov for ulike finansielle tjenester innenfor Corporate og Investment Banking, og det er en av de viktigste grunnene til at SEB i dag har tilstedeværelse i de fleste av verdens største finansielle sentre. Utenfor Norden har vi kontorer i St Petersburg, Warszawa, Kiev, Luxembourg, London, Geneve, Hong Kong, New York, Moskva, Shanghai, Beijing, Sao Paulo, Singapore og New Delhi.

Investor Relations

Les våre finansielle rapporter, last ned våre siste presentasjoner eller les mer om Investor relations på sebgroup.com

Oppdater din kundeinformasjon

Alle banker er pålagt av myndighetene å innhente oppdatert informasjon om bankens kunder. I tillegg til oppdatert kundeinformasjon må vi innhente legitimering av kunder samt oppdatere våre kundeavtaler og vilkår. 

Les mer