Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Cash Management

Cash Management er en sentral del av enhver virksomhet. Som Nordens ledende forretningsbank i over 165 år gjør vi vårt ytterste for å hjelpe dere gjennom hele prosessen.  

Med vårt tilbud får dere tilgang til det beste innen datadreven rådgivning, avansert teknologi og et internasjonalt nettverk som legger til rette for deres vekst. Våre dedikerte lokale eksperter vil sikre at dere er godt rustet til å møte fremtidige betalingskrav på tvers av markeder.

Vår ekspertise

Likviditetsstyring

Våre dedikerte eksperter bruker en datadreven tilnærming til å sette seg inn i deres finansforvaltning, kontostrukturer og økonomiske situasjon. Sammen med dere integrerer vi løsningene våre sømløst i eksisterende systemer. Med jevne mellomrom vurderer vi fremdriften for å sikre at den er i tråd med målene.

Betalingsløsninger

Vi forenkler finansielle oppgaver med våre sømløse totalløsninger for betaling. Vi er godt rustet til å lose dere gjennom komplekse markedsstandarder og regelverk. Betalingsløsningene våre kan sømløst tilpasses clearingssystemene til lokale og regionale banker samt sentralbanker. Det gjør det enkelt å godkjenne, behandle, administrere og foreta betalinger på samme sted.

Integreringstjenester

Vi hjelper dere med sømløs integrering av deres finanssystemer i våre digitale verktøy og backoffice-systemer. Dette gir tilgang til en sentralisert løsning for globale betalinger, innkreving, rapporter og transaksjoner på tvers av markeder.
Takket være sikre kommunikasjonsmetoder, kombinert med vårt globale ISO 20022-format, får dere en forenklet og strømlinjeformet kontantstyringsprosess og blir mindre avhengige av flere kanaler.

Slik kan vi hjelpe dere

Tilpassede tjenester dere kan stole på

Vi gir dere tilgang til et sentralisert team med eksperter på kontantstyring. De bidrar med daglig hjelp og smidig implementering av våre tekniske løsninger. 

Ta bedre beslutninger med vår datadrevne rådgivning

Våre rådgivningstjenester er basert på avansert analyse og datainnsikt. Ved å analysere markedstrender, finansdata og bransjespesifikke referanseverdier tilbyr vi strategisk rådgivning som gir bedre beslutningstaking og resultater.

Vi lover å gi dere siste nytt innen teknologi

Vi har en historie som strekker seg over mer enn hundre år, men bruker topp moderne teknologi og betalingsmetoder for å gi store selskaper og institusjoner tilgang til avanserte betalingsløsninger.

Business Arena

Business Arena er en global plattform som oppfyller alle deres behov for finansforvaltning og likviditet. Når dere blir kunde hos oss, kan dere registrere og godkjenne betalinger, vise kontoinformasjon, motta varsler og mye mer. Uansett hvor dere er, kan dere få til gang til kontoene deres i sanntid via mobil og PC.