Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Summer Internship

Plassene til Summer Internship 2022 er nå besatt, men vi starter å ta imot søknader for 2023 i april/mai. En spennende mulighet til å få erfaring fra en av Nordens ledende Corporate- og Investment banker. 

Summer Internship

Som Summer Intern i SEB får du muligheten til å lære av eksperter innen finans i en av Nordens ledende Corporate og Investment-banker. Du vil være en verdifull bidragsyter til våre team og samtidig få en unik mulighet for å bygge nettverk og etablere nye verdifulle relasjoner.

Rekrutteringsprosess

Hver høst rekrutterer vi studenter til neste sommers internship.

Avhengig av hvor du studerer vil vi ha førstegangsintervjuer på telefon/Skype, og andregangsintervjuer i Oslo. For de som er langt unna Norge er det mulig å gjennomføre hele rekrutteringsprosessen over Skype.

Alle kostnader i forbindelse med reise vil bli dekket av oss.

Programmet

Vårt internship program strekker seg over 8-10 uker fra midten av juni til midten av august, avhengig av skolestart og –slutt. Internshipet starter med en uke i Stockholm, hvor interns fra hele organisasjonen møtes for en lærerik uke med teambuilding, foredrag, caser og nettverksbygging. I løpet av sommeren vil våre norske interns jobbe på kontoret i Oslo og ta tak i utfordringer og oppgaver knyttet til vår lokale business. Internshipet avsluttes i Stockholm, der alle får presentert hva de har jobbet med gjennom sommeren.

I løpet av sommeren vil du gjennom guiding av en mentor få verdifull erfaring i flere aspekter innenfor finans; du vil få en bred forståelse av SEBs virksomhet, samt muligheten til å utforske karrieremuligheter. Du vil også delta på SEB’s Academy, et utdanningsprogram bestående av foredrag fra våre fremste eksperter fra ulike forretningsområder, med innslag av casekonkurranser og Simulation Games.

Dere vil også treffes i et ukentlig, uformelt Intern Forum, for å dele erfaringer og problemstillinger dere møter gjennom sommeren.

Det vil være mulig å ta en uke ferie i løpet av sommeren.

Om du lurer på hvordan hverdagen som intern er kan du lese om hvordan tidligere interns har hatt det her.

Hva ser vi etter?

Gode kandidater til vårt Summer Internship er studenter i slutten av en bachelorgrad eller som har påbegynt mastergrad, gjerne innen økonomi, finans, sivilingeniør eller med bakgrunn fra andre fagdisipliner som matte, fysikk og teknologi. Du har jevnt over gode akademiske resultater, med særlig vekt på kvantitative fag. Arbeidsspråket er engelsk, så det er viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper som går igjen når vi i SEB ser etter nye medarbeidere, er at du er genuint nysgjerrig, med et ønske om å lære! Relasjoner er en kjerneverdi i SEB, så motiveres du av samarbeid og å skape nye relasjoner så er dette stedet for deg. Like viktig er det at du har stor arbeidskapasitet og kan jobbe selvstendig. Du vil være en del av et arbeidsmiljø med høyt tempo, så du må trives med- og evne å jobbe effektivt under press. Ellers kommer du langt hos oss med initiativ, høy personlig integritet, og en interesse for finans.

For den rette unge kvinnen eller mannen er dette en unik mulighet til å se hvordan det er å jobbe i et internasjonalt miljø og å få et innblikk i SEB som en mulig fremtidig arbeidsgiver. 

Hva kan du jobbe med?

Corporate Finance tilbyr finansiell rådgivning i forbindelse med nordisk-relaterte fusjoner, oppkjøp og egenkapitaltransaksjoner, til både nordiske og ikke-nordiske kunder. Gjennom sommeren vil du være en del av et deal-team, og jobbe med oppgaver som industrianalyse, finansiell modellering, verdivurdering og bistand ved utarbeidelse av transaksjonsstrukturer.

Equity Research tilbyr analyseprodukter av nordiske selskaper. Som intern vil du jobbe tett med våre analytikere for å identifisere investeringsmuligheter, gjennom analyse av ulike selskaper og bransjer. Normalt vil man få muligheten til å ta et dypdykk i en sektor, som olje og oljeservice, shipping, fornybar energi, sjømat, finans eller andre relevante sektorer på Oslo Børs. Oppgaver vil blant annet omfatte analyse, finansiell modellering og utarbeidelse av presentasjoner.

Kontakt oss

Ring vårt sentralbord og spør etter HR-avdelingen, eller kontakt oss på e-post.