Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Summer Internship

Søknadsfristen for Summer Internship 2024 er nå utløpt, men vi starter å ta imot søknader for 2025 i august 2024. En spennende mulighet til å få erfaring fra en av Nordens ledende Corporate- og Investment banker. 

Summer Internship

Som Summer Intern i SEB får du muligheten til å lære av eksperter innen finans i en av Nordens ledende Corporate og Investment-banker. Du vil være en verdifull bidragsyter til våre team og samtidig få en unik mulighet for å bygge nettverk og etablere nye verdifulle relasjoner.

Vi begynner rekrutteringsprosessen i august, og har løpende rekruttering. Vi oppfordrer derfor til å søke så tidlig som mulig da plassene fort fylles opp før søknadsfrist.

Uavhengig av hvor du studerer vil førstegangsintervjuer gjennomføres på teams. Andregangsintervjuer tar vi enten på kontoret vårt i Oslo for de som har mulighet til det, eller på Teams.

Våre internship strekker seg over 8-10 uker fra midten av juni til midten av august, avhengig av skolestart og –slutt. Det er også mulighet for å ha internship i januar/februar. Spesifiser i søknaden hvilke periode du ønsker.  

Summer internshipet starter med en uke på hovedkontoret vårt i Stockholm, hvor studenter fra hele organisasjonen møtes for en lærerik uke med teambuilding, foredrag, case og nettverksbygging. Resten av sommeren vil du tilbringe på kontoret vårt på Filipstad Brygge, og jobbe med oppgaver knyttet til vår lokale business.

Gjennom internshipet vil du få guiding av en mentor, etablere nettverk, få verdifull erfaring innenfor finans, og være med på mye sosialt med andre interns og ansatte i SEB. Du vil også delta på SEB Academy, et kursprogram med foredrag fra våre eksperter innen ulike forretningsområder, med innslag av casekonkurranser.

Det vil være mulig å ta en uke ferie i løpet av sommeren.

Gode kandidater til våre Internship er studenter i slutten av en bachelorgrad eller som har påbegynt mastergrad, gjerne innen økonomi, finans, sivilingeniør eller med bakgrunn fra andre fagdisipliner som matte, fysikk og teknologi. Du er sterk analytisk og har gode akademiske resultater, med særlig vekt på kvantitative fag. Arbeidsspråket er engelsk, så det er viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper som går igjen når vi i SEB ser etter nye medarbeidere, er at du er genuint nysgjerrig, med et ønske om å lære! Relasjoner er en kjerneverdi i SEB, så motiveres du av samarbeid og å skape nye relasjoner så er dette stedet for deg. Like viktig er det at du har stor arbeidskapasitet og kan jobbe selvstendig. Du vil være en del av et arbeidsmiljø med høyt tempo, så du må trives med- og evne å jobbe effektivt under press. Ellers kommer du langt hos oss med initiativ, høy personlig integritet, og en interesse for finans.

Hva kan du jobbe med?

Corporate Finance tilbyr finansiell rådgivning i forbindelse med nordisk-relaterte fusjoner, oppkjøp og egenkapitaltransaksjoner, til både nordiske og ikke-nordiske kunder. Gjennom sommeren vil du være en del av et deal-team, og jobbe med oppgaver som industrianalyse, finansiell modellering, verdivurdering og bistand ved utarbeidelse av transaksjonsstrukturer.

Equity Research tilbyr analyseprodukter av nordiske selskaper. Som intern vil du jobbe tett med våre analytikere for å identifisere investeringsmuligheter, gjennom analyse av ulike selskaper og bransjer. Normalt vil man få muligheten til å ta et dypdykk i en sektor, som olje og oljeservice, shipping, fornybar energi, sjømat, finans eller andre relevante sektorer på Oslo Børs. Oppgaver vil blant annet omfatte analyse, finansiell modellering og utarbeidelse av presentasjoner.

Financial Strategy er en avdeling under Corporate Banking som bidrar med strategisk rådgivning både eksternt og internt. Prosjektene er varierte, men fokuserer ofte på å optimalisere gjeldstruktur for våre kunder eller dykke ned i analyse av en industri.

Teamet samarbeider med flere avdelinger, slik at man får et godt innblikk i de ulike områdene i banken. Hovedfokuset for tidligere interns har blant annet vært Renewable energy segmentet, hvor de jobbet med industrianalyser av grønn hydrogen, batterier og carbon capture.

Kontakt oss

Ring vårt sentralbord og spør etter HR-avdelingen. Du kan også sende oss en åpen søknad.