Summer Internship


Har du påbegynt studiene og ønsker praktisk erfaring fra finans?
Som Summer Intern i SEB får du muligheten til å lære av eksperter innen finans i en av Nordens ledende Corporate og Investment-banker. Du vil være en verdifull bidragsyter til våre team og samtidig få en unik mulighet for å bygge nettverk og etablere nye verdifulle relasjoner.

Rekrutteringsprosess

Hver høst rekrutterer vi studenter til neste sommers internship. Fristen for å søke Summer Internship 2019 vil være i begynnelsen av september. Du kan lese mer om de ulike avdelingene som pleier å ha internships her.

Programmet

Vårt Internshipprogram strekker seg over 8-10 uker fra midten av juni, avhengig av skolestart og –slutt.

Internshipet starter med en uke i Stockholm hvor interns fra hele organisasjonen møtes til en lærerik uke med teambuilding, foredrag, cases og nettverksbygging. Over sommeren vil våre norske interns jobbe på kontoret i Oslo og ta tak i utfordringer knyttet til vår lokale business. Sommeren avsluttes med en avslutning i Stockholm, der alle får presentert hva de har jobbet med over sommeren.

Gjennom programmet vil du gjennom guiding av en mentor få verdifull erfaring i flere aspekter innenfor finans, du får en bred forståelse av SEBs virksomhet og muligheten til å utforske karrieremuligheter i en prestasjonskultur. Du vil også delta på SEB’s Academy, et utdanningsprogram bestående av foredrag fra våre fremste eksperter fra de ulike forretningsområdene i SEB, med innslag av casekonkurranser og Simulation Games.

Om du lurer på hvordan hverdagen som intern er kan du se på disse videoene av årets summer interns. 

Hva ser vi etter?

Du har genuin interesse for det finansielle markedet og kan jobbe effektivt under press. Du er kreativ, men samtidig analytisk og detaljorientert. Du er en initiativtager med sunt konkurranseinstinkt, god dømmekraft og høy personlig integritet.

Vi søker deg som har begynt på en bachelorgrad eller snart er ferdig med mastergradutdannelsen innen økonomi, finans, sivilingeniør eller lignende studier. Programmeringsferdigheter er også en stor fordel. Alle kandidater bør ha et gjennomsnitt på minimum B eller tilsvarende, gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk, og stor interesse for og ønske om å lære mer om finans.

For den rette unge kvinnen eller mannen er dette en unik mulighet til å se hvordan det er å jobbe i et internasjonalt miljø og å få et innblikk i SEB som en mulig fremtidig arbeidsgiver.