Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Vi bryr oss om din karriere

Kom og jobb hos oss

I SEB er vi opptatt av å ha et trygt, varierende og stimulerende arbeidsmiljø. Vi ønsker å rekruttere inkluderende medarbeidere, med engasjement, ambisjon og drivkraft. Relasjoner er en kjerneverdi i SEB, så motiveres du av samarbeid og å skape nye relasjoner så er dette stedet for deg.

Det er SEBs samlede ekspertise som gjør oss til en verdsatt partner for våre kunder. Dette samarbeidet starter på hjemmebane, med medarbeidere som trives og har det bra.

Å jobbe hos SEB betyr at du vil være en del av en svært dynamisk organisasjon. Hos oss vil du, ved å jobbe målrettet og dedikert, ha mulighet for utvikling og spennende utfordringer. Å holde seg oppdatert og se verdi i kontinuerlig læring er avgjørende for å lykkes. Du må ville vokse med oss og ta eierskap til din personlige utvikling.

Historier fra våre ansatte

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss? I videoen vil du møte noen av våre SEB-kolleger. Deres personlige historier gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes hos oss.

En perfekt match?

Vi er alltid interessert i å ta en prat med ambisiøse og dyktige personer som mener de kan bidra til å skape verdi for både SEB og våre kunder. 

Har du spørsmål rundt vårt Summer Internship, ledige stillinger eller generelt rundt det å jobbe i SEB og hvilke karrieremuligheter vi tilbyr, må du gjerne kontakte vår HR-avdeling.

Kontakt oss

Ring vårt sentralbord og spør etter HR-avdelingen. Du kan også sende oss en åpen søknad.

 

Internasjonale muligheter

Med kontorer rundt hele verden kan vi tilby våre ansatte mange spennende muligheter. 

I denne filmen har vi besøkt noen av våre ansatte utplassert på våre kontorer i Shaing Hai, Singapore og New York.