Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Corporate Access

Vårt globale Corporate Access team har som mål å levere den beste servicen i markedet og spesialiserer seg innenfor nordiske selskaper.

Corporate Access er en del av Investment Banking og jobber tett med enheter som Equity Sales & Research, Corporate Finance, ECM og Private Wealth Management & Family Office – for å gi bedrifter bredere tilgang til investorer i alle markeder der SEB er til stede. 

Arrangementene teamet avholder spenner fra generelle og sektorspesifikke konferanser og roadshows, bransjespesifikke arrangementer, skreddersydde investorturer, en-til-en møter og digitale møter og konferanser.

Institusjonelle investorer

Vårt brede nettverk og ledende markedsposisjon gjør at vi kan gi våre kunder tilgang til ulike bedrifters styre- og ledergrupper. 
For å sikre at institusjonelle investorer kan oppnå maksimal verdi av sin deltagelse på våre arrangementer, samarbeider vårt Corporate Access-team tett med Research- og Investment Banking-teamene, noe som gir deg som kunde tilgang til all markedsekspertisen SEB har å tilby.

Selskaper

Vi har et nært forhold til ledelsen og IR-teamene i over 400 børsnoterte og unoterte selskaper innenfor ulike sektorer.  Hvert år arrangerer vårt Corporate Access team til sammen over 1600 roadshows, seminarer og investormøter globalt.

Vi gjennomfører også aksjonæranalyser og gir dybdeinformasjon rundt potensielle investorer.  Vi fører også løpende dialog med Investor Relations, rundt aksjonærer, markedstrender og -oppfatninger, samt ev. nye muligheter.

Hva vi kan hjelpe deg med

Vårt Corporate Access team bistår med å facsilitere møter mellom børsnoterte selskaper og investorer i Norden, Europa og USA. Vi arrangerer et bredt spekter av høyprofilerte konferanser og arrangementer som selskaps- og analytiker roadshows og investormøter. Våre arrangementer spenner fra tematiske events med eksterne foredragsholdere, til ledelsen i både små, mellomstore og store selskaper (så vel som ikke-børsnoterte selskaper) for å gi en unik innsikt. Vår flaggskipkonferanse Nordic Seminar som har blitt arrangert i over 25 år og har vokst til den største industrikonferansen i sitt slag i Norden.

Corporate Access bistår ved børsnoteringer, tilbyr strategisk investoranalyse ifm roadshows og «skreddersyr» møteplaner for å optimalisere kundens bruk av tid. 

Vårt globale team har lang erfaring og består av profesjonelle, erfarne og dedikerte Corporate Access-spesialister lokalisert i København, Helsinki, London, Oslo og Stockholm. 

Kontakt oss

Mona Tandsether og Marthe Rudi
Corporate Access
ca@seb.no