Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Equities

Det naturlige valg for nordiske equities

Gjennom vår prisbelønte forskningskapasitet gir vi rask innsikt i – og en grundig forståelse av – de nordiske aksjemarkedene. Vårt tjenestespekter inkluderer grunnleggende research, execution og finansing solutions. Det er kanskje ingen overraskelse at mange av verdens ledende fondsforvaltere og utstedere er på vår kundeliste.

Research

Vi er stolte av å levere den beste aksjeanalysen til våre kunder. Ved å fokusere på våre nordiske hjemmemarkeder – og ha rundt 50 analytikere på kontorer i Oslo, Stockholm, København og Helsinki – er vi i stand til å gi deg en overlegen forståelse av disse markedene. Vi overvåker resultatene til selskaper som representerer rundt 90 prosent av markedsverdien til de fire ledende nordiske børsene.  

Mange års dekning og nære relasjoner med toppledelsen i nordiske selskaper bidrar til at våre eksperter leverer  research i verdensklasse. Disse relasjonene gir også uovertruffen tilgang til toppledelsen for våre kunder, gjennom vår Corporate Access funksjon. 

Vår elektroniske database, SEB Research, lar deg utarbeide dine egne analyser ved å sammenligne nøkkeltall innen ulike industrisektorer, sammenstille nyere markedsstatistikker og filtrere informasjon til ulike formål.

Les mer om vår Equity Research

Execution

Equities Execution gir en verdensledende distribusjonsplattform av nordiske aksjer til nasjonale og internasjonale investorer. Vi støtter kundene våre med et topprangert forskningssalgsteam og et bredt tjenestespekter innenfor equities cash og derivatives execution service, som strekker seg fra high-touch megling til effektiv low-touch elektronisk utførelse.

Structuring

Vårt struktureringsteam tilbyr skreddersydde finansierings- og risikoeksponeringsløsninger til både bedrifter og finansinstitusjoner. Vi etablerer ordninger der standard hylleprodukter ikke eksisterer eller hvor markedene er mindre likvide, ofte under hensyntagen til regulatoriske og regnskapsmessige krav. 

Trading

Equities Trading hjelper våre kunder ved å opptre som market makers der vi gir likviditet i et bredt spekter av produkter, som aksjer, ETFer, baskets, opsjoner og investeringsprodukter.

Kontakt oss

Harald Wang
Head of Equities
harald.wang@seb.no