Privat

Kontakt

Telefon: +47 22 82 70 00

familyoffice@seb.no 

Vern om dine personopplysninger
Vennligst ikke send personopplysninger som person-, konto- eller kortnummer per E-post. Vi finner deg ved hjelp av ditt navn, men send gjerne med et telefonnummer hvor vi kan kontakte deg ved behov.

Fondsoversikt

Family Office Group

Hver formue har sin egen historie, om den kommer fra arv, gjennom hardt arbeid, en smart ide, et talent eller en kombinasjon. Alle formuende mennesker har individuelle behov når det kommer til hvordan kapitalen skal forvaltes. SEB har vært en ledende aktør innenfor Wealth Management siden 1856.

Les mer om Family Office Group

Oppdater din kundeinformasjon

Alle banker er pålagt av myndighetene å innhente oppdatert informasjon om bankens kunder. I tillegg til oppdatert kundeinformasjon må vi innhente legitimering av kunder samt oppdatere våre kundeavtaler og vilkår. 

Les mer

Har du skaffet deg LEI?

I løpet av 2017 må alle juridiske personer som skal handle finansielle instrumenter ha en global identitetskode. Denne kalles LEI (Legal Entity Identifier).

Les mer om LEI her.

Endring av åpningstider i kassen

Fra 1.juli endres åpningstidene i kassen.

Nye åpningstider er kl 10:00 til 14:00

Investeringstjenester

Vi bistår privatpersoner og familier som ønsker ett kontaktpunkt i banken hvor samtlige investeringstjenester kan utføres.

Finansiering

Tid er penger. Som kunde hos oss vil din kredittforespørsel alltid bli behandlet med høyeste prioritet, og vi vil alltid sørge for å sette av de rette ressursene for deg.