Privat

Kontakt

Telefon: +47 22 82 70 00

familyoffice@seb.no 

Vern om dine personopplysninger
Vennligst ikke send personopplysninger som person-, konto- eller kortnummer per E-post. Vi finner deg ved hjelp av ditt navn, men send gjerne med et telefonnummer hvor vi kan kontakte deg ved behov.

Fondsoversikt

Family Office Group

Hver formue har sin egen historie, om den kommer fra arv, gjennom hardt arbeid, en smart ide, et talent eller en kombinasjon. Alle formuende mennesker har individuelle behov når det kommer til hvordan kapitalen skal forvaltes. SEB har vært en ledende aktør innenfor Wealth Management siden 1856.

Les mer om Family Office Group

Reaktivere BankID på mobil

Telenor foretar i disse dager en sikkerhetsoppdatering som gjør at flere abonnenter må reaktivere sin BankID på mobil. For de fleste av våre berørte kunder vil det kun være nødvendig å logge inn i nettbanken og reaktivere BankID på mobil, mens andre vil motta nytt SIM-kort fra sin mobiloperatør som de må ta i bruk før de kan reaktivere sin BankID på mobil i nettbanken.

Les mer

Oppdater din kundeinformasjon

Alle banker er pålagt av myndighetene å innhente oppdatert informasjon om bankens kunder. I tillegg til oppdatert kundeinformasjon må vi innhente legitimering av kunder samt oppdatere våre kundeavtaler og vilkår. 

Les mer

Investeringstjenester

Vi bistår privatpersoner og familier som ønsker ett kontaktpunkt i banken hvor samtlige investeringstjenester kan utføres.

Finansiering

Tid er penger. Som kunde hos oss vil din kredittforespørsel alltid bli behandlet med høyeste prioritet, og vi vil alltid sørge for å sette av de rette ressursene for deg.