Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Innomar

Innomar AS skaper bærekraftige fiskerimetoder. Selskapet utvikler effektive fisketeiner som kan utstyres med lys som attraktor av fisk, og sensor teknologi for fangstovervåking, datainnsamling og sporbarhet.

Selskapets spesialutviklede fisketeiner fanger fisk på en bærekraftig måte, som også er skånsom mot havbunnen. Selskapet utvikler også sensor teknologi for sporbarhet og overvåkning av fiskeutstyr, som i tillegg til reduksjon av spøkelsesfiske skal minimere tap av fiskeutstyr og plastforsøpling til havs. Selskapet samarbeider med forskningsinstitusjoner og industrielle partnere i verdensklasse, og utvikler nye løsninger basert på vitenskapelige observasjoner. Kundene er fiskere, fiskeoppdrettere og distributører. Innomar AS har mottatt internasjonal interesse for sine produkter og teknologi.

Les mer på www.innomar.no