Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Brim Explorer

Brim betyr brytende bølge på norrønt. På samme måte som en brytende bølge skaper endring er vår visjon å endre måten vi opplever havet på. Agnes Árnadóttir og Espen Larsen-Hakkebo hadde begge erfaring fra båtturisme og ønsket å designe sin egen sightseeingbåt med elektrisk drivlinje. De ønsket å bidra til å dytte reiselivsnæringen i en grønnere retning ved å ta i bruk tilgjengelig miljøteknologi.

Sammen med designer Einar Hareide, verftet Maritime Partner og en rekke underleverandører utviklet de søsterskipene Brim og Bard –  24 meter lange hybrid-elektriske katamaraner, hver med en kapasitet på 146 gjester og et mannskap på fire. Begge båtene har en batteripakke på hele 800 kilowattimer, noe som tilsvarer omtrent 10 Tesla-batterier. 

Gjennom å tilby opplevelser som tar gjestene nærmere havet ønsker de å inspirere til et sterkere engasjement for det marine miljøet. 

Ombord Brim og Bard får passasjerene et innblikk i livet både over og under havoverflaten, uten forstyrrelser og forurensning. Kysten fortjener å oppleves ombord et stillegående, rent og komfortabelt skip.

Les mer på www.brimexplorer.com