Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Brim Explorer

Brim betyr brytende bølge på norrønt. På samme måte som en brytende bølge skaper endring er vår visjon å endre måten vi opplever havet på. Agnes Árnadóttir og Espen Larsen-Hakkebo hadde begge erfaring fra båtturisme og ønsket å designe sin egen sightseeingbåt med elektrisk drivlinje. De ønsket å bidra til å dytte reiselivsnæringen i en grønnere retning ved å ta i bruk tilgjengelig miljøteknologi.

Sammen med designer Einar Hareide, verftet Maritime Partner og en rekke underleverandører utviklet de søsterskipene Brim og Bard –  24 meter lange hybrid-elektriske katamaraner, hver med en kapasitet på 146 gjester og et mannskap på fire. Begge båtene har en batteripakke på hele 800 kilowattimer, noe som tilsvarer omtrent 10 Tesla-batterier. 

Gjennom å tilby opplevelser som tar gjestene nærmere havet ønsker de å inspirere til et sterkere engasjement for det marine miljøet. 

Ombord Brim og Bard får passasjerene et innblikk i livet både over og under havoverflaten, uten forstyrrelser og forurensning. Kysten fortjener å oppleves ombord et stillegående, rent og komfortabelt skip.

Les mer på www.brimexplorer.com