Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Equity Research

Vi hjelper deg med å identifisere investeringsmuligheter

Innenfor aksjeanalyse har vi som mål å levere den aller beste analysen og gi deg tilgang til de beste analytikerne i markedet.

Fundamental forskning er selve grunnlaget for vårt aksjetilbud, og en av våre kjernestyrker er den definerte nisjen vi nyter godt av, gjennom å konsentrere oss om våre nordiske hjemmemarkeder. Alt i alt har vi mer enn 65 analytikere i disse markedene samt kontorer i Stockholm, København, Helsinki, Oslo, London, New York og Frankfurt.

Vår tilnærming har ført til at vi rangerer først blant investeringsbankene i Norden, år etter år.

Som kunde hos oss ...

Som kunde hos oss får du tilgang til fagfolk som har en dyp forståelse av aksjemarkedene og som kan identifisere investeringsmuligheter og kommunisere dem til deg i tide.

Våre analytikere har inngående kunnskap om mer enn 300 nordiske selskaper som dekkes av oss. I tillegg har de et nært forhold til konsernledelsen i disse selskapene. Dette gir våre kunder uovertruffen tilgang til toppledelsen gjennom vår Corporate Access funksjon.

Hvert år utarbeider våre analytikere rundt 7000 selskapsspesifikke rapporter. Vi foretar blant annet sammenligninger innenfor bestemte bransjer og benchmarker virksomheter mot deres internasjonale konkurrenter. I enkelte publikasjoner ser vi også på forhold fra et makroøkonomisk perspektiv.

Vår elektroniske database – umiddelbar tilgang til alle analysene du trenger

Avhengig av den spesifikke publikasjonen analyserer vi markedet enten fra et dag-til-dag eller ukentlig perspektiv, eller fra et langsiktig synspunkt.

Vår samlede ekspertise er tydeligst synlig i vår elektroniske database – Equity Research Online – som gir våre kunder tilgang til 40 000 rapporter med analyser og prognoser som dekker 300 nordiske selskaper. Denne tjenesten gjør det også mulig for deg å lage dine egne analyser, ved å sammenligne nøkkeltall innen ulike bransjer, utarbeide fersk markedsstatistikk og filtrere informasjon til ulike formål.

Vi overvåker resultatene til selskaper som representerer 90 prosent av markedsverdien til de fire ledende børsene i Norden. Og vi kan gi deg ett enkelt inngangspunkt til hele det nordiske aksje- og derivatmarkedet.

Kontakt oss

Kim Andre Uggedal
Head of Equity Research
kim.uggedal@seb.no