Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Investeringer

Gjennom flere generasjoner har vi rådgitt våre kunder og vi har en lang erfaring innen forvaltning av komplekse formuer med skreddersydde løsninger tilpasset kundens individuelle behov. 

Ditt dedikerte kundeteam gir deg tilgang til våre investeringseksperter, forvaltere og ledende analytikere som gir deg de beste forutsetningene til å ta investeringsbeslutninger som du er trygg på. 

Vi gir deg skreddersydde løsninger og personlig oppfølging av investeringer i både aksjer, obligasjoner, kvalitetssikrede eksterne og interne fond, valuta, derivater og annet.

Diskresjonær forvaltning

Overlat ansvaret til våre portfolio managers så kan du fokusere på det som virkelig betyr noe for deg. Våre erfarne eksperter vil forvalte din portefølje, holde den oppdatert og justere risikoen for å matche den nåværende markedssituasjonen.

Strategisk rådgivning

Porteføljestrategi og ekspertråd vedrørende valg av spesialisttjenester. I nært samarbeid med din rådgiver fastsettes en langsiktig porteføljestrategi og allokering for aksjer, renter og alternative investeringer – alltid basert på dine behov og mål.

Inspirasjon og investeringer

For de som ønsker å holde seg svært engasjert i aksjehandel og meglerbordsbeslutninger. Vi er her for å støtte deg i handel, forvaring og porteføljegjennomgang.

Multi asset rådgivning

Du har løpende kontakt med din personlige rådgiver for en individuell tilpasning av din portefølje.

Multi asset trading

For de med interesse for aksjer som ønsker løpende dialog med en erfaren megler og tilgang til analyser.