Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Eierskapsrådgivning

Vi hjelper deg med å forberede deg til neste satsing.

Planlegging for en overgang i din virksomhet er et sentralt kapittel som involverer et bredt spekter av personlige, forretningsmessige, formuesforvaltnings- og familieanliggender. Hver virksomhet er forskjellig, og det å forberede seg på en overgang er en kompleks prosess, og uansett om overgangen er noen år unna eller noen tiår unna, er det viktig å begynne å tenke på hva du ønsker for fremtiden.

La oss ta en samtale for å finne ut hvor du er i dag og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine langsiktige mål.

Jeg planlegger å selge min virksomhet gjennom en full eller delvis exit

Å selge en bedrift er en kompleks satsing som involverer flere hensyn. Selv med en gjennomtenkt strategi er det mange aspekter som må tas opp kontinuerlig gjennom de ulike stadiene av prosessen. Uavhengig av størrelsen på bedriften din, er vårt M&A-team med eksperter her for å lede deg trygt gjennom hele prosessen.

Jeg trenger råd for å forberede mitt selskap for en IPO

Å noteres på børs er et viktig kapittel for enhver bedrift. For at satsingen skal lykkes kreves år med grundige forberedelser. Sammen med deg vil teamene våre hjelpe deg med å nøye veie fordelene og utfordringene ved å bli børsnotert og hvordan det stemmer overens med bedriftens langsiktige mål.

Jeg planlegger å overføre eierskap i mitt selskp

Etter å ha jobbet mange år for å vokse en virksomhet, er det ingen enkel sak å gi bedriften din videre til en etterfølger. Enten du vurderer en eierskapsovergang nå eller lenger frem i tiden, vil du at den skal administreres nøye for å sikre fortsatt suksess for selskapet. Vi hjelper deg med å etablere riktig støtte for å gjøre overgangen smidig og i tråd med dine forventninger.

Jeg er i det tidlige stadiet med å forberede min exit

Uansett hva fremtiden kan bringe, er det aldri for tidlig å forberede eierskapsplanene dine. Enten du fordyper deg i det grunnleggende om å selge virksomheten din eller utforsker detaljene i formueplanlegging før og etter salg, er vi her for å hjelpe deg med å avslutte på dine vilkår.