Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Finansielle tjenester

Våre erfarne kundeteam fungerer som en døråpner til alle bankens produkter og tilpasser individuelle løsninger for hver enkelt kunde.

Vi leverer et bredt spekter av produkter og løsninger for gjeldsfinansiering. Fra komplekse strukturerte transaksjoner som skreddersydde kontantstrømbaserte strukturer eller sikkerhetsfasiliteter inkludert kreditt i flere valutaer. Spesialfinansiering leveres i nært samarbeid med relevante avdelinger og eksperter på tvers av banken.

Investeringsselskaper og professional family office

Vi er her for å sammen med deg håndtere kompleksiteten av din familes formuestruktur. Som en pålitelig partner vil vi håndtere alle komplekse formuesrelaterte saker og strømlinjeforme kommunikasjonen for å forenkle forvaltningen av formuen din.

Stiftelser og legater

Som Nordens ledende aktør innen rådgivning og oppfølging av stiftelser tilbyr SEB et bredt utvalg av tjenester til utvalgte stiftelser.