SEB's Next Generation Forum 14. november

Her kan du lese mer om våre foredragsholdere under Next Generation Forum 14. november 2019.

Martin Schutt

Daglig leder, Askeladden & Co

Etter tre år valgte Martin i 2016 å hoppe av rakettkarrieren i McKinsey for å starte selskapet Askeladden & Co sammen med fem partnere. Selskapet, som går for å være en idéfabrikk, inkubator og investor, står blant annet bak innovative virksomheter som frisørkjeden Cutters, legeklinikkjeden Dr.Dropin og eventkonseptet Paint'n Sip. Som daglig leder i Askeladden & Co sitter Martin med overordnet ansvar for utvikling og fremdrift av selskapets konsepter i deres tidligfase. Martin er utdannet siviløkonom ved NHH i Bergen.

E24 - Ledertalentene 2017 - Martin Schütt

 

Linn Nærup Børke

Associate Partner, Askeladden & Co

Linn Nærup Børke er utdannet siviløkonom ved CBS (Copenhagen Business School) og SSE (Stockholm School of Economics), og har erfaring fra J.P. Morgan i London og Nordic Capital i Skandinavia. I 2018 hoppet hun av en karriere i finansbransjen til fordel for Askeladden & Co, hvor hun i dag er partner. Sammen med sine gründere - Askeladder - utvikler, finansierer og skalerer Askeladden & Co lønnsomme eventyr, eksempelvis Cutters, Dr.Dropin, Paint’n Sip, Squeeze, Verd Begravelse og Olio.

 

 

Henrik Tveter

 

 

Suzann «Tutta» Pettersen

Suzann "Tutta" Pettersen har spilt som profesjonell i 19 sesonger på det øverste nivået i verden, på den amerikanske golf touren «LPGA». Hun 15 seiere på touren, hvorav to er major titler: LPGA Championship i 2007 og Evian Championship i 2013. Hun har flere andreplasser i de tre øvrige majorene, US Woman's Open Championship, Woman's British Open og ANA Inspiration.

Hun har vist enorm stabilitet gjennom karrieren, med 146 topp ti plasseringer på LPGA og ved at hun i perioden 20017-2015 lå topp ti på verdensrankingen sammenhengende i mer enn 418 uker. Hun deltatt for Europa ni ganger i Solheim cup, den aller største turneringen i kvinnegolf, hvor det konkurreres mot USA annen hvert år, og er en av Europas beste poengplukkere gjennom tidene. Hun har også vunnet syv individuelle seiere på det øverste profesjonelle nivået i Europa (LET).

Hun er i Norge kåret til Årets kvinnelige utøver tre ganger på Idrettsgallaen, for sesongene 2007, 2009 og 2013, og ble også tildelt den prisen som mange utøvere setter aller høyest, nemlig Utøvernes Pris, for sesongen 2013.

Suzann "Tutta" Pettersen har vært en av de fremste kulturbærerne i norsk toppidrett de siste 20 årene. Hardt arbeid og målbevisst gjennomføringskraft har vært hennes fremste varemerke gjennom hele karrieren.