Next Generation Forum 13. mars 2018

Her kan du lese mer om våre eksterne speakers under Next Generation Forum 13. mars 2018.

Carl Erik Krefting, Adm. dir./partner i Søylen Eiendom

Carl Erik Krefting er advokat og partner av Thommessen Krefting Greve Lund AS. Krefting er grunnlegger og leder av Søylen Eiendom AS. Han var styremedlem i Nordea Bank ASA siden 2001. Han fungerte som direktør for Avantor ASA og Greving ASA,

Søyken Eiendom ble stiftet i 2004 og er morselskapet i Søylenkonsernet som består av et stort antall eiendomsselskaper. Søylen har som formål å erverve, utvikle og drive næringseiendom primært sentralt i Oslo. Søylen eier eiendommer i Oslo, Tønsberg samt i Zürich, Sveits.

www.soylen.no

Gert Munthe, Founding Partner og Chairman i Herkules Capital

Gert W. Munthe grunnla Herkules Capital i 2002 sammen med Ferd. han er i dag største eier og styreleder. Før Herkules var Munthe CEO i Alpharma, NYSE: ALO og før det CEO i Netcom, i dag Telia Norge AS. I NetCom leverte Munthe ca. 70% årlig avkastning til aksjonærene i femårsperioden frem til 1998. Munthe er utdannet MBA og MIA fra Columbia Universitu. Han startet karrieren i McKinsey. 

www.herculescapital.no

Atle Vereide, Deputy Head of Merchant Banking, SEB

Atle Vereide er en norsk siviløkonom og tidligere en av Norges fremste finansanalytikere. Vereide er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen i 1988 g ble autorisert finansanalytiker i 1993 (AFA). Etter utdannelsen var han konsulent i Deloitte Touche. Fra 1993 til 2004 var han senioranalytiker i Wallenberg-banken SEBs meglerdel SEB Enskilda. Fra mars til oktober 2007 var Vereide konstituert administrerende direktør for SEB Enskilda i Oslo.

Vereide har blitt kåret til landets beste finansanalytiker av magasinet Kapital. SEB Enskilda ble under Atle Vereides ledelse kåret til Norges beste meglerhus fem år på rad.

www.seb.no