Next Generation Forum 23. november 2017

Her kan du lese mer om våre eksterne speakers under Next Generation Forum 23. november 2017.

Christian Ringnes, Adm. dir. Eiendomsspar AS

Christian Ringnes er en av Norges mest fremgangsrike forretningsmenn innen   eiendomshandel og –utvikling. Han er en aktiv eiendomsinvestor og er i dag største  eier og administrerende direktør i eiendomsselskapene Eiendomsspar og Victoria Eiendom.

Christian er også en pensjonert kunstelsker og eier en av Norges største private  kunstsamlinger. I Oslo sentrum har han også åpnet verdens eneste  miniflaskemuseum. 
 

Morten Borge, konsernsjef Ferd

Morten Borge er konsernsjef i Ferd. Han er utdannet siviløkonom og statsautorisert  revisor fra Handelshøyskolen BI. Morten jobbet i PricewaterhouseCoopers (PwC) før  han startet Ferd-karrieren i 2008, og overtok i år konsernsjef-rollen i en alder av 35 år. Han har også vært finansdirektør i Ferds  portføljeselskap Interwell. Borge er i dag, på vegne av Ferd, styremedlem i Aibel,  Interwell og PGS.

Ferd er et av Norges største private investeringsselskap som forvalter en egenkapital på ca. 30 mrd NOK. Ferd er eid av Johan H. Andresen med familie og investerer i private og børsnoterte selskaper og eiendom. Er blant annet hovedeier i Swix, Aibel, Interwell, Elopak, Fjordline, Fürst og Mestergruppen.