SEB Selected

Mye mer enn et vanlig kredittkort

  • SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle kjøp
  • Fullverdig helseforsikring
  • Eksklusiv helårs reiseforsikring
  • Egen rådgiver hos oss
  • 24-timers Concierge-service

SEB Selected er mye mer enn et vanlig kredittkort. I tillegg til at du kan betale med det i millioner av butikker, restauranter og servicepunkter over hele verden, får du nøye utvalgte tilbud og ekstra god forsikring. Du får også SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle dine kjøp (20 poeng per 100 kr).

Eksklusiv helårs reiseforsikring som dekker nærmeste familie på reise, samt vår fullverdige helseforsikring gir deg en trygghet få kredittkort kan tilby. Les fullstendige reise- og helseforsikringsvillkår under.

Fra og med 1. desember 2019 blir Tryg Forsikring ny forsikringsleverandør for reiseforsikringen. Din forsikring i tilknytning til kortet fortsetter som før. Alle skader fra og med 1. desember skal meldes til Tryg Forsikring.

Gjennom 24-timers Concierge-service kan du få hjelp til praktiske saker som booking av ferier, reiser, restaurantbesøk, festarrangører, tilgang til utesteder, billetter og privatfly. Kortet har ingen øvre kjøpsgrense og du har mulighet til å delbetale dine fakturaer.

Søknadsskjema får du tilgang til gjennom din private banker eller kontakt oss på familyoffice@seb.no

Ny personopplysningslov

I løpet av mai/juni 2018 vil GDPR (General Data Protection Regulation) implementeres i en ny personopplysningslov. Les mer om de nye reglene for behandling av personopplysninger

Kontaktløse betalinger

Nå kan du raskt og enkelt betale for en kopp kaffe eller en avis, uten å sette kortet i betalingsterminalen. Kontaktløse betalinger gjør småkjøp i din hverdag enklere.
Les mer om kontaktløse betalinger her.

SEB Concierge

Det lille ekstra som gjør stor forskjell
Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av spennende opplevelser og spesielle tilbud.
Les om våre spesialtilbud

Aktiver ditt SEB Selected

Ditt SEB Selected kort må aktiveres før du kan ta det i bruk. Dette gjør du enkelt ved å logge inn med BankID på Mitt SEB Selected. Gå til Korttjenester for å aktivere kortet.