Next Generation Forum 22. november 2018

Her kan du lese mer om foredragsholderne under Next Generation Forum torsdag 22. november. Kvelden setter søkelyset på attraktive investeringen som samtidig gjør verden til et bedre sted.

John Andersen Jr, CEO i Scatec AS

John Andersen jr. er administrerende direktør i Scatec AS, et familieeid inkubator- og investeringsselskap som primært opererer innen fornybar energi og avanserte materialer. John begynte i Scatec i 2013 og kom fra stillingen som Executive Vice President & COO i Renewable Energy Corporation (REC), det vertikalt integrerte solenergiselskapet, med ansvar for blant annet wafer, solceller, solmoduler og system- og prosjektutvikling. John Andersen har en mastergrad i Business and Economics (Finance) fra Handelshøyskolen BI.

http://scatec.no

Reynir Indahl, Managing Partner i Summa Equity

Reynir Indahl grunnla Summa Equity i 2016 for å bidra til å løse sosiale og miljømessige utfordringer gjennom bærekraftig investering i Norden. Reynir jobbet tidligere i Altor Equity Partners fra oppstarten i 2003, hvor han var ansvarlig for investeringer som Norsk Gjenvinning, HFN (Sats/Elixia), Curato, SPT Group, med flere. Før Altor var Reynir administrerende direktør i Ignis Photonyx, investeringsdirektør i Kristefos og prosjektleder hos McKinsey & Company. Reynir Indahl har en MBA fra Harvard Business School og en bachelorgrad fra The Wharton School.

http://summaequity.com 

Ben Powell, Head of Climate and Sustainable Finance i SEB

Ben Powell startet å jobbe i SEB i desember 2017 som Head of Climate and Sustainable Finance. Ben var tidligere Head of Funding i Det internasjonale finansieringsinstituttet (IFC), søsterorganisasjonen til Verdensbanken. Her styrte han IFCs utstedelsesprogrammer for grønne obligasjoner. Ben har også jobbet i Nikkei Business, HSBC i London og som nestleder i Kommunalbanken. Ben Powell har en bachelorgrad i fransk og japansk fra University of Wales. 

The Green Bond

Atle Vereide, Deputy Head of Large Corporates & Financial Institutions i SEB

Atle Vereide er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i Bergen og ble autorisert finansanalytiker i 1993 (AFA). Tidligere har han blant annet jobbet som konsulent i Deloitte og som senioranalytiker i Elcon Securities og i Orkla, før han i 1997 startet å jobbe i SEB. Atle har blitt kåret til landets beste finansanalytiker av magasinet Kapital. Under hans ledelse ble SEB kåret til Norges beste meglerhus fem år på rad.

www.seb.no