Om oss

SEB er et ledende nordisk finansielt konsern, som siden oppstarten for 160 år siden har vært ledet av en sterk tro på at mennesker med entreprenørånd og innovative selskaper spiller en sentral rolle i arbeidet med å skape en bedre verden. Vi er her for å hjelpe dem til å nå sine mål og lykkes gjennom gode og utfordrende tider.

I Sverige og de baltiske landene, tilbyr SEB finansiell rådgivning og et bredt spekter av finansielle tjenester. I Danmark, Finland, Norge og Tyskland er bankens virksomhet orientert mot corporate og investment banking, med et heldekkende tjenestespekter rettet mot næringsliv og institusjonelle kunder.

En relasjonsbank gjennom over 150 år

Da A.O. Wallenberg i 1856 for første gang åpnet døren til SEB, hadde han skapt en av Skandinavias første forretningsbanker. Siden den gang har tradisjon og nyskaping gått hånd i hånd i SEB. I over 150 år har vi hjulpet mange bedrifter til å vokse, og familier har i generasjoner henvendt seg til SEB for finansielle råd. Fra vårt første kontor i Stockholm har vi vokst i takt med våre kunder ut i våre hjemmemarkeder i Norden, Tyskland og Baltikum, og ut til de store finansielle sentre rundt om i verden.

SEBs 16 000 medarbeidere finnes i dag i over 20 land. I Norge har SEB vært til stede siden tidlig på 1900-tallet, da vi sammen med våre eiere finansierte oppstarten til bedrifter som i dag er blant Norges største konsern. SEB tilbyr et komplett spekter av produkter for bedrifter og institusjoner, og innenfor Wealth Management. SEB er også markedsleder på utstedelse av kort med varemerkene Eurocard og Diners Club.

Ved å være en god rådgiver og bygge langsiktige relasjoner, skaper vi gode forutsetninger for våre kunder i å nå sine mål.