Family Office Group - Simon

Studiested: Handelshøyskolen BI
Linje: Business and Administration, 2. kull

Min arbeidshverdag
Family Office Group (FOG) jobber med å tilrettelegge skreddersydde produkter og løsninger til “High Net Worth”-familier i Norge. Disse familiene skal kunne dra nytte av en helhetlig tilnærming der Client Executives koordinerer alle de tjenestene som trengs for å forvalte formuen, samt planlegge for familiens nåværende og fremtidige behov.

Min rolle i sommer har vært å analysere formuene til privatpersoner og familier som FOG ønsker å etablere en relasjon til. Jeg har fått mye frihet til å forme analysene mine selv, noe som har gjort jobben veldig interessant.

Største overraskelse så langt
Jeg har jobbet hos SEB ved siden av studiene denne våren og har derfor ikke møtt på de største overraskelsene. Det har derimot vært imponerende god stemning på kontoret med tanke på alle menneskene som har ligget på Tjuvholmen i 30 grader og jobbet med brunfargen.

Flaueste øyeblikk
Under mitt opphold hos Investment Management i Stockholm i fjor gjorde jeg litt av et førsteinntrykk. Tidlig på morgenen skulle jeg hente meg en kaffe og på vei tilbake gikk jeg rett inn i en glassdør. Kaffen sprutet over hele den hvite skjorten og de beige buksene mine. Resten av dagen kom én etter én for å kommentere hvor ”flott” nordmannen så ut første dag på jobb. Har vært ekstra obs på glassdører i år for ikke å gjenta samme flause.