Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Ola Eikanger - Equity Research

Ola Eikanger
NHH, 5. kull

Min arbeidshverdag

Morgningen starter nokså tidlig i equity research. Morgenmøte er 07:30 med Oslo-kontoret, etterfulgt av internasjonalt morgenmøte 07:50. Deretter arbeider jeg med dagens Shipping Daily som helst skal sendes ut før 08:30.

Etter dette går tempoet betraktelig ned, og vi går ned i kaffebaren for å ta en kopp kaffe og spise frokost.

Arbeidsoppgavene generelt er ofte sentrert rundt Excel, der vi blant annet jobber med modellering av selskaper og dataprosessering i forbindelse med SEBs årlige S&P-survey.

Hvis det er bra vær blir det et deilig avbrekk i solen i lunsjtiden på takterrassen med fin utsikt.

Hvordan er det å jobbe som Intern i SEB

Jeg har blitt tatt veldig godt imot av analyseavdelingen hos SEB. Det er en fin blanding av aldersgrupper på kontoret, som gir miljøet en veldig god dynamikk.

Jeg opplever kollegaene mine i SEB som jeg har møtt hittil som fremoverlente og inkluderende, samtidig som de stiller krav til arbeidet man leverer fra hva gjelder kvalitet. Arbeidsoppgavene har en reell nyttefunksjon, noe som gjør at man får god oppfølging og mestringsfølelse. Jeg var litt bekymret for at man ble satt til å gjøre overflødig arbeid, men slik er det ikke i et internship hos SEB.

Jeg kan virkelig anbefale alle til å søke SEB. Det er et ungt, spirende og faglig dyktig miljø.