Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Ida Dyrseth - Shipping Coverage

Min arbeidshverdag

I sommer jobber jeg på avdelingen Shipping Coverage, som er en del av Large Corporates & Financial Institutions i SEB. Avdelingens hovedfokus er å utstede gjeldsfinansiering til selskaper innen shipping og offshore industrien.

Gjennom sommeren jobber jeg med flere prosjekter relatert til bærekraft. Jeg har jobbet mye med å kartlegge kunders risiko tilknyttet bærekraft, samt hvilke tiltak de gjør for å få en grønnere profil. Gjennom sommeren kommer jeg til å arbeide med Poseidon Principles, som er et initiativ blant ledende shippingbanker om en metode for måling av klimaavtrykk i egen shippingportefølje. Bankene publiserer status for egen portefølje vedrørende nødvendig utvikling for å nå togradersmålet i Parisavtalen. Dette er svært interessant da jeg får god innsikt i hvordan banknæringen kan bidra til grønn omstilling.

Hvordan er det å jobbe som Intern i SEB

Jeg arbeidet på Equity Research i fjor sommer, og var veldig glad da jeg fikk muligheten til å komme tilbake og prøve meg på en ny avdeling. Jeg har inntrykk av at SEB er svært gode til å ta vare på og utvikle sine ansatte. Jeg må for øvrig også nevne at miljøet her er veldig godt! Det er en stor nok bank til at man har mange muligheter som ansatt, men liten nok til at man blir kjent med mange på tvers av avdelingene.