Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Even Medby - Real Estate Coverage

Avdeling: Real Estate Coverage
Studiested: Handelshøyskolen BI
Linje: MSc in Business, 5. Kull

Min arbeidshverdag

Min arbeidshverdag starter alltid med en god frokost fra byggets egen kaffebar, som for øvrig også har verdens beste kaffe. Noen ganger velger jeg å delta på morgenmøtet i regi av Markets kl. 07:55. Møtet varer gjerne en halvtimes tid, og er en fin anledning til å holde seg oppdatert på selskapshendelser og markedet generelt.

Real Estate Coverage er en avdeling i banken som utsteder lån og trekkfasiliteter til større eiendomsaktører. Gjennom sommeren har jeg blitt bedre kjent med eiendomsmarkedet på flere måter, noe jeg synes har vært en spennende og lærerik prosess. Jeg har blitt vist stor tillit, noe som innebærer at jeg har fått jobbe med reelle caser og arbeidsoppgaver. Det at alle på avdelingen både er hyggelige og hjelpsomme gjør at man gleder seg til neste arbeidsdag!

Største overraskelse

Jeg ble overrasket over hvor mye kunnskap de ansatte på avdelingen har om sine porteføljer, og hvor tett de arbeider på kundene. I forbindelse med potensielle utlån har jeg i sommer fått deltatt på møter ute hos kunder. Det at jeg fikk delta på kundemøter var en positiv overraskelse som skapte variasjon i internshipet.