Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Victoria Anthonsen, Corporate Finance

Victoria Anthonsen, Corporate Finance

Universitet/grad: 

Jeg starter på 5. året på CBS på en master som heter Finance and Strategic Management

Hva jobber du med i sommer? 

I sommer har jeg hatt en variert arbeidsdag, som har inkludert prosjekter innenfor fornybar energi, helse, eiendom og banker. Jeg har fått muligheten til å ta del i nye og spennende prosjekter som har gitt meg en kontinuerlig læringskurve og nye utfordringer.

Hva har vært det beste med internshipet? 

Det beste med internshipet har vært å bli kjent med kollegene i avdelingen og de andre internene. I starten av internshipet tilbrakte vi en uke sammen i Stockholm, noe som bidro til å bygge et godt sosialt miljø for resten av sommeren. Ikke minst har det vært gøy med nye utfordringer og oppgaver man har fått bryne seg på gjennom sommeren.

Fam Lundgren, Sustainable Finance

I sommer har jeg jobbet 50/50 med sustainable finance og SEB ScaleCenter. Sustainable finance er en avdeling innenfor Debt Capital Markets. Her har jeg blant annet fått erfaring innenfor grønne obligasjoner og Bloomberg.

Magnus Sollid, Sustainable Finance

Det beste med internshipet i SEB har vært å få en god innsikt i bankens ulike avdelinger, anvende skolekunnskap i praksis og å nyte trivelige stunder på takterrassen sammen med hyggelige kolleger!

Erlend Ellingsen, Corporate Finance

Oppgavene jeg har arbeidet med har vært varierte, spennende og reelle caser på tvers av ulike industrier, hvor jeg har hatt mye ansvar for gjennomføring – med god støtte og veiledning internt.