Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Sondre Juven, Corporate Finance

Sondre Juven, Corporate Finance

Universitet/grad:

Master of Arts in Accounting and Corporate Finance, University of St. Gallen

Hva jobber du med i sommer?

Jobber i sommer på SEB sitt corporate finance team. Her har arbeidsoppgavene vært alt fra valuation til marketing materials. Med en slik variert hverdag har det vært viktig å kunne sette seg raskt inn i nye industrier, samt like å utfordre seg selv. Et eksempel på en variert arbeidshverdag er at jeg i løpet av sommeren har fått arbeide med tech (SaaS), Aquaculture, Shipping, Renewables og Retail.  

Hva har vært det beste med internshipet?

Det å arbeide tett på ulike selskaper og ulike management grupper gir en rask læringskurve og verdifull erfaring. På et generelt nivå vil jeg derfor si at det å arbeide for en effektiv kapitalallokering i økonomien gir arbeidet mening. Ved corporate finance teamet gjør vi dette gjennom å bistå selskaper i M&A-prosesser og kapitalinnhenting. Ellers er det den daglige utfordringen etter å kontinuerlig utvide horisonten og tilegne seg ny kunnskap som særlig gir mersmak.