Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Oda Lund, Equity Research

Oda Lund, Equity Research

Universitet/grad:

Bachelor fra NHH, skal ta master i Finans til høsten. 

Hva jobber du med i sommer? 

I sommer har jeg jobbet på equity research-teamet- mer spesifikt på tech og telekom-sektoren.  Jeg har fulgt rapporteringssesongen i juli, vært med på å skrive reviews, samt jobbet med en Initiation of Coverage. 

Hva har vært det beste med internshipet? 

Det har vært veldig mye bra med internshipet, men jeg må si at å følge rapporteringssesongen så tett på pulsen har vært det mest spennende. Det er da man skjønner hvordan markedet reagerer på selskapsspesifikke nyheter, noe jeg har lært veldig mye av. Jeg synes også det har vært veldig lærerikt å kunne diskutere med de erfarne og dyktige analytikerne som jobber her, og jeg har fått nye synspunkt på markedet som jeg skal ta med meg videre. 

Kickstarten i Stockholm sammen med de andre internsene var også et av høydepunktene, der man ble godt kjent med de andre internsene og fikk se hovedkontoret i Stockholm. Alt i alt har det vært et veldig spennende internship hvor jeg har fått lært mye om kapitalmarkedet, blitt inspirert av de dyktige analytikerne jeg har jobbet med, samt knyttet nye relasjoner og vennskap.