Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Erlend Ellingsen, Corporate Finance

Erlend Ellingsen, Corporate Finance

Universitet/grad:

Norges Handelshøyskole NHH, – 5. kull, Financial Economics Major

Hva jobber du med i sommer? 

I sommer har jeg fått muligheten til å delta på flere spennende prosjekter, alt fra diverse analyser, arbeid med ulike pitcher og også modellering for blant annet et M&A-case. 

I starten av internshipet ble jeg staffet på et par prosjekter (hovedsakelig i team) som i utgangspunktet har vært mine hovedgjøremål for sommeren. I tillegg har det dukket opp flere diverse prosjekter basert på interne behov. Arbeidet har vært ganske intensivt, men med gode muligheter for både organisert og egen trening, og med et svært godt sosialt miljø, så har det gått veldig greit. 

Oppgavene jeg har arbeidet med har vært varierte, spennende og reelle caser på tvers av ulike industrier, hvor jeg har hatt mye ansvar for gjennomføring – med god støtte og veiledning internt. 

Hva har vært det beste med internshipet? 

Blant annet muligheten til å arbeide med spennende og reelle prosjekter fra så å si første sekund har vært spesielt spennende. Det har vært høyt tempo og mye som har skjedd hele sommeren, både faglig og sosialt, noe som har fått tiden til å fly. Et svært godt sosialt miljø har også gjort opplevelsen spesielt bra - det er alltid god stemning på kontoret, og terskelen for å spørre om hjelp om man står fast eller lurer på noe er lav.

Turen til Stockholm var også en hyggelig og lærerik opplevelse. Her fikk vi både en god introduksjon til banken og de ulike områdene i LC&FI, og også mye sosial aktivitet med de andre internsene, både fra Norge og de andre Nordiske landene.