Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Marte Rise - SEB ScaleCenter

Min arbeidshverdag

Min arbeidshverdag har vært veldig varierende. I starten av perioden brukte jeg mye av tiden på Family Office avdelingen for å jobbe med en investordatabase for SEB ScaleCenter. SEB ScaleCenter er en innovasjons hub for impact startups og holder til i 2. etasje i SEB bygget. Parallelt med investorlisten har jeg sammen med 3 andre interns jobbet med å 1) Forbedre sourcing prosessen, 2) Koble SEB ansatte med Startupene som sitter på ScaleCenteret og 3) Oppussing av lokalene til ScaleCenter.

I midten av oppholdet gjennomførte jeg en sentiment analyse av twitter post for å se om dette kan brukes for å identifisere relevante trender rundt Venture Capital spacet.

Under tiden min her har jeg vært veldig nysgjerrig på det de gjør i Markets avdelingen så nå sitter jeg endel her hvor jeg lærer masse om trading, prising av opsjoner og hedging strategier i praksis.

Beste minne

Å tape i minigolf for så å vinne alt tilbake på lykkehjulet :P

Største overraskelse

Lite mikromanagement og heller åpne oppgaver med mye frihet i hvordan vi vil løse dem.