Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Lily Belck- Olsen - Client & Credit Management

Min arbeidshverdag

I sommer har jeg jobbet på Client & Credit Management innenfor Large Corporates and Financial Institutions (LC&FI). Arbeidshverdagen min varierer veldig, men består i stor grad av å forberede Annual Reviews for nisje banker, som er en årlig vurdering av kundenes kredittprofil. Kort forklart innebærer dette hovedsakelig å se over at ulike dokumenter er på plass, vurdere den finansielle situasjonen til selskapet og sørge for at vi har rett type linjer på plass med kunden da de noen ganger må justeres. I tillegg har jeg jobbet med andre småprosjekter som blant annet har gitt meg bedre forståelse for eierstrukturen i banker, lært meg mer om regelverket og funnet nødvendig dokumentasjon på ulike trading produkter.

Beste opplevelse så langt

Jeg fikk uheldigvis ikke blitt med på turen til Stockholm på starten av sommeren som definitivt hadde vært en flott opplevelse, men jeg har mange gode minner av å sitte på takterrassen med resten av sommerinternsene og teamet under lunsj/småpauser. Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er blant annet sånne små ting som har gjort jobben til en utrolig god opplevelse.

Største overraskelse

Dette blir den tredje sommeren på rad hvor jeg har jobbet hos SEB så jeg kan ikke si at jeg var noe særlig overrasket over hvor imøtekommende og hyggelige alle er, samt hvor lett det er å bli kjent med kollegaer selv over en kort periode. Dette bidrar til å skape et veldig hyggelig arbeidsmiljø hvor det for eksempel er veldig lett som nyansatt å stille spørsmål og å tilpasse seg ny jobb. Noe av det mest overraskende og spennende med internshipet må være å ha fått en mer helhetlig forståelse for deler av finans ved å heller se på det fra bankens perspektiv, noe som det ofte ikke dekkes mye av i teori på universitetet.