Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Daniel Berlin - Financial Strategy

Min arbeidshverdag

Jeg har jobbet 50/50 som intern i Financial Strategy og SEB ScaleCenter – SEBs eget impact akselerator program. I financial Strategy-teamet har vi jobbet i emerging renewable energy segmentet, der vi blant annet har gjort industri-analyser av grønn hydrogen, batterier og carbon capture. I ScaleCenteret har jeg jobbet i et «tverrfaglig» team med interns fra hele banken, og hatt særlig fokus på å optimalisere sourcing-strategien.

Beste minne så langt

Mitt beste minne så langt må være velkomstuken i Stockholm. Her ble vi godt kjent med andre interns både fra Norge, Sverige og Finland. – daglig lunsj i sloa på takterrassen er også en worthy mention.

Største overraskelse

Alt sammen gir mening! – Før jeg begynte hos SEB i sommer var det fortsatt mange ting som var litt diffust og uklart. Hva er egentlig finans, i praksis? Jeg trodde det kom til å ta lang tid før brikkene falt skikkelig på plass. Etter en uke med introduksjoner i Stockholm og et par måneder i SEB får man imidlertid svar på det meste man kan lure på. Jeg tror det rett og slett må oppleves. Så om du lurer på noe av det samme så anbefaler jeg på det sterkeste å søke til neste år!