Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Får erfaring og muligheter gjennom SEB ScaleCenter

I løpet av 2022 har syv studenter fra Start NHH fått interships eller deltidsansettelse gjennom sitt arbeid med SEB ScaleCenter. Samarbeidet med studentgruppen Start NHH har blitt en suksesshistorie og en fin symbiose som både studentene, selskapene og SEB nyter godt av.

Bakgrunn

Da vi etablerte vår pro-bono inkubator SEB ScaleCenter i 2020, var Start NHH med på laget med deres Remote Workforce. Studentene har vært en arbeidsressurs for selskapene i ScaleCenter, som har kunnet få hjelp til både store og små oppgaver. Til gjengjeld har studentene fått mye erfaring og nettverk i næringslivet. 

Opp gjennom årene har vi utvidet antallet studenter som har vært en del av Remote Workforce og denne muligheten har gjort at Start NHH har opplevd stor vekst i antall medlemmer og søkere til programmet. Under oppstarten i 2020 var det fire studenter som jobbet i Remote Workforce, i 2022 var de 16 studenter. 

"StartNHH har vært en essensiell del av ScaleCenteret helt siden oppstarten. Vi i SEB er imponert over hvordan StartNHH selv har videreutviklet sin Remote Workforce og på den måten skapt verdier for både selskap, SEB og studenter ved NHH," sier Johannes Breivik, Prosjektleder for SEB ScaleCenter.

Årsrapport for samarbeidet

Arbeidet studentene i Remote Workforce gjør er svært verdifult for selskapene og i fjor var det flere av studentene som fikk nye muligheter til deltidsjobb og internships som et resultat av deres innsats i Remote Workforce. Total for 2022 teller vi 7 internships og deltidsansettelser. 

Mer om dette kan du lese i årsrapporten fra Remote Workshop i Start NHH.