Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Yannic Yvon ny leder for SEBs Debt Advisory

Yannic Yvon vender tilbake til SEB i en ny rolle som Head of Debt Advisory. Rollen er internasjonal, men han vil være basert i Oslo. Yvon har vært Head of Corporate & Infrastructure Debt i DNB i Oslo de siste fem årene, hvor han var ansvarlig for en rekke høyprofilerte nordiske Debt Advisory mandater. Før det var han Senior Originator i Corporate Loan Origination hos SEB hvor han jobbet i cirka fire år. Før SEB var han Vice President i Deutsche Bank i London og Associate hos Sullivan & Cromwell i New York med over 20 års samlet arbeidserfaring. Yannic Yvon er utdannet Master of Laws (LLM) fra New York University. Yvon vil tiltre sin nye rolle i løpet av sommeren 2024.

– Debt Advisory er en viktig strategisk prioritet for Investment Banking og vil styrke vårt tilbud som en ledende Energy Transition-bank i tillegg til å støtte våre Originate-to-Distribute-ambisjoner. Jeg er veldig glad for at Yannic Yvon kommer tilbake til SEB og tar roret som leder av Debt Advisory, sier Carlo Lugani, Head of Capital Markets i SEB.

– SEB har alle forutsetninger for å bli ledende innen nordisk Debt Advisory. Jeg er virkelig spent på å komme tilbake til SEB og gjøre det mulig for våre kunder å trekke på et globalt utvalg av gjeldskilder og sikre ledende vilkår i stadig mer komplekse kredittmarkeder, sier Yannic Yvon, Head of Debt Advisory i SEB.