Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Vær oppmerksom

Vi ser at identitetstyveri og bedrageriforsøk via e-post blir mer og mer utbredt. Vi opplever også dessverre eksempler på at svindlernes metoder utvikles, og vi ønsker derfor å understreke viktigheten med å være på vakt mot bedrageriforsøk.

Vi ser at identitetstyveri og bedrageriforsøk via e-post blir mer og mer utbredt. Vi er blitt gjort oppmerksom på at det er sendt ut e-post som er mulig forsøk på svindel, hvor SEB fremkommer som avsender. Vi vil derfor understreke at disse e-postene ikke kommer fra oss og vi oppfordrer våre kunder til ikke å klikke på lenken, samt slette e-posten. 

E-postene som nå blir sendt ut har emne "Bedrift: varsling #XXX" og oppfordrer mottakeren til å gå inn på en lenke til Nettbank Bedrift for å motta en melding. Denne e-posten er ikke sendt fra oss og vi oppfordrer de som eventuelt mottar den, til å slette den uten å åpne. 

Flere tips om sikkerhet på nett

• Vær på vakt når du mottar en e-post som oppfordrer deg til handling.
• Klikk aldri på en lenke hvis du er i tvil om den er legitim.
• Du må aldri oppgi personlige opplysninger som påloggingsinformasjon, personnummer, kredittkort- eller debetkortnummer via e-post. SEB eller SEBs tilknyttede selskaper vil aldri be deg om denne typen informasjon via e-post.
• Vær oppmerksom i nettbanken. Ta kontakt hvis noe ser annerledes ut enn det pleier.
• Hold passordene dine hemmelige og ha ulike passord på ulike tjenester.