Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

Fant drømmejobben gjennom SEB ScaleCenter

Simen Kufaas går på andre året på NHH og i 2020 ble han valgt ut til å delta i SEB ScaleCenter sin remote workforce gjennom Start NHH. Dette åpnet nye dører for studenten.

Jeg har gått fra å starte på universitetet med en helt blank CV, til å få drømmejobben i en av Norges kuleste impact-startup ved siden av studiene i løpet av to år. SEB og ScaleCenteret har gjort dette mulig for meg.

Da jeg først hørte om ScaleCenteret visste jeg det var noe jeg hadde lyst til å være en del av.

Etter et internt opptak ble jeg sammen med tre andre medstudenter valgt ut til å jobbe med startupsene i ScaleCenteret. I løpet av 2020 jobbet vi med varierte oppgaver hvor vi blant annet lagde en total oversikt over eiere i det norske akvakultur markedet. Ettersom SEB også hadde interesse for denne oversikten, justerte vi den slik at den kunne brukes til forskjellige interne formål.

Etter at det første året ble en braksuksess hvor både startupsene, SEB og vi var fornøyde, bestemte vi oss for å utvide arbeidsgruppen slik at hver startup fikk et team som jobbet dedikert med dem. Jeg ble da valgt ut til å lede teamet som skulle jobbe med Farmforce.

Frem mot sommeren jobbet vi med blant annet konkurrentanalyse, og research på relevante reguleringer, samt mulige nye markeder for Farmforce. Dette var en veldig god erfaring, og lederrollen var utrolig lærerik for meg.

I sommer har jeg også vært så heldig å fått være intern hos Farmforce. Det har vært utrolig interessant og en enorm mulighet for meg.  Jeg har jobbet med forretningsutvikling. Jeg har fått prøve meg på forskjellige oppgaver, blant annet å undersøke hvordan Farmforce kan øke inntektene fremover.

Denne reisen har så langt vært utrolig, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Til høsten skal jeg være leder for Start NHH, og vårt partnerskap med SEB. Jeg har også fått en fast deltidsstilling hos Farmforce som Forretningsanalytiker.

Jeg er utrolig takknemlig for mulighetene SEB og ScaleCenteret har gitt meg.

 

Les mer om SEB ScaleCenter og samarbeidet med Start NHH