Gå til søkefunksjon Gå til innhold

Du må bruke en annen nettleser. For å bruke våre webtjenester kan du isteden bytte til en av disse nettleserne: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox. Les mer om anbefalte nettlesere.

SEB inngår samarbeidsavtale med Suzann Pettersen Management

(Oslo, 6. januar 2014) SEB har inngått en samarbeidsavtale med Suzann Pettersen Management og blir dermed en av hovedsamarbeidspartnerne til det årlige arrangementet Suzann Pro Challenge. Overskuddet fra Suzann Pro Challenge går til organisasjonen Right To Play.

- Suzann Pettersen er en av verdens fremste idrettsutøvere og Right To Play gjør en kjempeinnsats for barn som lever i fattigdom. Samarbeidsavtalen om Suzann Pro Challenge gir SEB mulighet til å støtte Suzann Pettersens viktige engasjement i Right To Play, sier William Paus, adm. dir. i SEB i Norge.

Avtalen har en verdi på 1 million kroner over to år, men mulighet for forlengelse i ytterligere ett år.
SEB vil bruke samarbeidet til å skape motivasjon internt, men også i enkelte kundesammenhenger, for eksempel overfor neste generasjon unge kunder. SEB vil også stille med funksjonærer under gjennomføringen av Suzann Pro Challenge i september i år.

- Jeg er svært glad for at SEB har valgt å samarbeide med meg om Suzann Pro Challenge og dermed bidra til å støtte det viktige arbeidet Right To Play gjør for barn som lever i fattigdom, konflikt og sykdom i vanskeligstilte områder i verden, sier Suzann Pettersen.