Møt Philip Grimsgaard

En av årets traineer, Philip Grimsgaard, er på utplassering ved SEBs hovedkontor i Stockholm. Klarer han å holde hodet over vannet?

Jeg er for tiden på rotasjon hos Corporate Sales i Markets, i SEB i Sverige. Å jobbe med noe helt nytt er alltid utfordrende, men takket være noen gode professorer fra studietiden, klarer jeg å holde hodet over vannet.

Corporate Sales selger FX, renter og råvarer til våre corporate-kunder i Sverige, men bistår også kundene våre globalt. Å forstå hvordan Sales jobber er viktig i min daglige jobb på Shipping, da de fleste av våre shippingkunder anvender en eller flere av disse produktene.

Målet er å kunne jobbe tettere med Markets når jeg kommer tilbake på Shipping-avdelingen til SEB i Norge. Ellers er det lærerikt å få muligheten til å sitte med litt forskjellige områder på Markets når jeg først er her, som trading og treasury.

Stockholm er en helt fantastisk by å bo i, og man får et større og mer nyansert bilde av banken etter å ha sittet på hovedkontoret i noen uker. Virkelig en bra erfaring!