Møt våre medarbeidere

Fra Oslo til 上海

Hvordan er det å bo i en by med 24 millioner innbyggere med et helt annet skriftspråk og i en helt annen tidssone? Gaute Braastad Johansen reflekterer over sin reise i SEB og sitt første år i SEB i Shanghai.

Les mer om Gautes hverdag i Shanghai

Fra stilling som Intern til internasjonale Hong Kong

Etter over tre år i Asia har Alexandra Haudemann-Andersen fortsatt ingen planer om å returnere til Norge. Hun elsker teamet, det internasjonale miljøet og den vanvittige naturen.

Les mer om Alexandras hverdag i Hong Kong

Ida Aanes - Trainee 17/18

Gjennom ett år som trainee har Ida Aanes jobbet på flere av våre kontorer rundt i verden. Nå er hun tilbake på norsk jord og ser tilbake på et lærerikt år.

Les mer om Idas år som trainee her

Philip Grimsgaard - Trainee 17/18

En av årets traineer, Philip Grimsgaard, er på utplassering ved SEBs hovedkontor i Stockholm. Klarer han å holde hodet over vannet?

Les mer om Philips arbeidshverdag

Helene Teslo - Trainee 17/18

Helene Teslo jobber til vanlig på SEBs filial i Norge, men for tiden er hun utplassert på hovedkontoret i Stockholm. Les om Helenes arbeidshverdag i det hun anser som en av bankens kuleste avdelinger, nemlig Venture Capital. 

Les mer om Helenes arbeidshverdag

Angelica Aimeé Engebretsen - Legal

Til daglig jobber Angelica Aimeé Engebretsen som advokatfullmektig på Legal-avdelingen i SEB i Norge, men siden mai har hun jobbet på kontoret vårt i København. Hun kan bekrefte at det er dejlig å være norsk i Danmark.

Les mer om Angelicas opphold i København

Where you stay a talent. Everywhere.

Nicole i New York

Aleksander i Shanghai

Jenny i London

Alexandra i Singapore

Alexandra, Carl Frederick, Aleksander og Christoffer er nå ferdige med sitt år som traineer. Her  kan du høre mer om hva de har lært og opplevd det siste året.

William Paus, Co-Head of Large Corporates & Financial Institutions

William Paus er Co-Head for Large Corporates & Financial Institutions og har tidligere ledet SEBs virksomhet i Norge. Han har lang erfaring og flere utenlandsopphold bak seg.

Erica Blomgren, Chief Strategist

Erica Blomgren startet sin karriere i SEB som Summer Intern, men jobber nå som sjefstrateg i Markets i SEB.