Karriereveier

Bygg din fremtid sammen med oss. Vår størrelse og internasjonale nettverk gir mulighet til å utvikle ditt talent i mange forskjellige retninger.

Vi tilbyr deg muligheter og spennende utfordringer. Til gjengjeld forventer vi at du har et ønske om å vokse med oss og ta ansvar for din egen utvikling. Din karriere kan bevege seg i mange forskjellige retninger. Hvis du har talent, er det din egen ambisjon som styrer hva neste skritt vil være.

Veier inn i SEB

Vår visjon er å levere service i verdensklasse til våre kunder. For å kunne realisere denne visjonen trenger vi medarbeidere i verdensklasse.

Som student og nyutdannet er Summer Internship og Traineeprogrammet naturlige startpunkter. Søknadsprosessen foregår normalt på høsten. Vi har også flere studenter som jobber deltid hos oss under studietiden.

Vi er alltid interessert i nye erfarne søkere som kan bidra til å skape verdi og videre utvikling for både SEB og kunden. Du kan enten søke på konkrete ledige stillinger eller ta kontakt med HR om du ønsker å sende en åpen søknad.

Din utvikling er vår fremtid

En gang i året avholdes en personlig utviklingsamtale med sjefen din hvor dere evaluerer resultatene og diskutere videre utvikling. Vi ønsker at våre ansatte skal inspirere, utvikle og tilegne seg de ferdigheter som skiftende markeder og kundenes behov tilsier. SEB tilbyr derfor opplæring og pedagogiske muligheter både innenfor og utenfor konsernet.

Mulighet til å jobbe utenlands

SEB har hjemmemarked i Norden, Baltikum og Tyskland, men mange av våre ansatte jobber ute i verden, for eksempel i New York, New Dehli, Shanghai, Singapore og Moskva. Det finnes mange veier for de som vil utvikle sin kompetanse og lære å kjenne andre land og kulturer. Det er i stor grad din egen ambisjon som styrer hvor du havner og hva ditt neste skritt blir.