Family Advisory

Vi vet at våre kunders behov er forskjellige, derfor har vi fokus på å tilby skreddersydde løsninger. Vi møter deg der du er og på den måten som passer deg.

Som kunde hos oss kan du også benytte deg av vårt Family Advisory-tilbud hvor vi har satt sammen et konsept som kan frigjøre mer tid til det som betyr mest for deg.

Vi har et unikt nettverk og spesialkunnskap som vi ønsker å dele med våre kunder, innenfor områdene fritidsaktiviteter, reiser, selskap og arrangementer. Vi har personlig kjennskap og tilgang til de beste ekspertene innenfor ulike områder som golf, tennis og alpint. Her kan vi tilby arrangementer med noen av Norges fremste utøvere. 

Vi kan også skreddersy og tilrettelegge for private selskap og events. Gode kokker, dyktige servitører og ikke minst topp underholdningsinnslag og musikk, er alfa og omega. Her finnes det mange spennende personer vi har lært å kjenne, som vi kan tilby våre kunder. Diskresjon, trygghet og sikkerhet er en selvfølge, kombinert med gode rutiner for budsjettstyring.

Family Advisory er en ressurs og samarbeidspartner for våre viktigste kunder.