Feedback fra fjorårets casekonkurranse

Her er noen av tilbakemeldingene vi fikk etter fjorårets casekonkurranse

For å være helt ærlig har jeg bare positive tilbakemeldinger å komme med. Opplegget var helt rått. Vi følte oss alltid velkomne og hadde en fantastisk uke hos dere - både sosialt og læringsmessig.

Kjempebra og profesjonelt opplegg på alle måter. Egentlig ingenting å utsette. Dette bør dere absolutt gjenta. Her når dere virkelig ut til de studentene dere ønsker, ved å ha et case som skiller seg mye ut fra andres. Personlig synes jeg det hadde vært spennende å få være med på et morgenmøte på markets-avdelingen, så det er mitt forslag til senere.

Vi synes opplegget var ganske bra og veldig lærerikt. Dere var flinke til å veilede oss og gi gode tilbakemeldinger på hvordan vi kunne forbedre oss gjennom uka. Vi synes at vi fikk et godt inntrykk av hvordan corp-avdelingen jobber og hvilken egenskaper som er viktige for å lykkes.

Jeg hadde en veldig fin og lærerik opplevelse hos SEB. Jeg håper dere gjentar denne type Case-konkurranse. Det er en veldig fin måte for oss studenter å lære mer om selskapet og deres ansatte. Noe av det jeg likte spesielt godt var å få et innblikk i en vanlig arbeidsdag og å oppleve litt av det sosiale arbeidsmiljøet som dere har.

Vi hadde det utrolig fint hos dere og lærte massevis. Jeg tenker at det er lite å utsette på opplegget og jeg synes det var en fin balanse mellom hva dere gav oss av "maler" og tidligere investment-caser, og hva vi måtte finne ut selv. Det gjorde at vi kunne gå inn i materien ganske tidlig og ikke stange hodet i veggen for lenge.

Jeg har egentlig ingenting å utsette på opplegget - det var passe mengde informasjon, god vanskelighetsgrad, gode maler, tett oppfølging og fantastisk mat. Når man i tillegg får hele innovation room for seg selv og blir påspandert en helaften på Dinner og Heidi's føler man at dere gir oss mye mer enn dere trenger, og det setter jeg veldig stor pris på!